Optreden Jazztival 25 maart

Op zaterdag 25 maart organiseert Stichting SBSJazz de achtste editie van Jazztival. In TAQA Theater De Vest, Artiance en Grand Café Klunder spelen de hele dag meer dan 100 lokale, nationale en internationale artiesten. Naast het gratis programma zijn er ook betaalde optredens. Een kaartje voor een los concert kost 9 euro, een passe-partout kost 25 euro. Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar op jazztival.nl.

‘Make Jazz Great Again’

Het Jazztival programmeert jazz in de breedste zin van het woord. Van experiment tot dansbaar en van duo tot big band. Met het thema ‘Make Jazz Great Again’ laat de festivalorganisatie zien dat de jazz nog altijd springlevend is en zich blijft vernieuwen. Het Alkmaarse Elements Sextet brengt de composities uit het Real Book opnieuw tot leven, terwijl het Amsterdamse Mn’Jam Experiment elementen uit jazz, hiphop en videokunst combineert tot iets geheel nieuws. Aan de programmering wordt nog gewerkt. Deze is naar verwachting begin maart gereed.

Line-up

Op het festival spelen onder anderen de bands Klinkend Akkoord, Trio HansBoesveldSpijker, Fraek, ImproZo, Azure, Dirk’s Horns, Burn Brigade, Peu de Feu, Pitch Plot 4, Simone Honijk Kwartet, Elements Sextet, Masha Bijlsma Band, Anne Chris, Mn’Jam Experiment, Mark de Jong & Latineo, Bop This!, Marleen Jane Quartet, Bart Wirtz en Las Chicas del Barrio.

Lees meer over het Jazztival

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail